Saturday, July 16, 2011

KITA JALAN2 LAGI...

jadi students adalah perkara yang paling seronok dalam sepanjang hidup kita. masa nie la kita da time nak enjoy2 n bergumbira puas2. alangkah nikmatnya hidup kan. bagi sesapa yang dapat wang PT'S tu, mesti xda hal punyer la nk enjoy terlebey.. tapi bagi aku yang hanya mengharapkan biasiswa pa n ma terpksa lah pk2 12,14 kali nk enjoy..

tapi, kali nie memang xboley nak pk abes dah. trip p temerloh bukan peluang yang selalu datang bergolek.
err... cik sopar.. bkn temerloh dari jengka 1 jam ker??

ye, memg betul. kalo naik metrobus pown tambang cuma 4.20 jer. tp... trip kali nie kiteowrang naik kereta taw. kereta sewa.
kelisa jer pown. tapi still nk belagak jugak.. hak2
pergi reramai naik kereta, ngn member2 rapat pulak tu,,, syok wooo...

niat cuma nk makan2 n jejalan makan2 angin. dari t/hari sampai ke mlm baru kiteowrg sampai kolej balik. gempax x kiteorg...?? "jauh bjalan luas pmndangan, kopek duet simpann.." huk9

kat bawah nie pic2 yang sempat kami rakam sepanjang trip kami kali nie.
buat adik2 tersayang "cik eqa, cik nisa, cik g, n cik shima = kowrg memng gempax beb" buat cik nor n cik eja . jgn sedew ea xdapat ikowt.. nti kiter plan trip jauh cket. hik2...

lambang temerloh yg besar gler
enjoy bersama
kenangan itu milik kita

luv-kowrg




taman kat temerloh


hak... yg nie baru cukup corum.. 5sekawan..
teratai layu di hatiku..

hope trip kita nie bakal diteruskan dari masa kesemasa ye.. kalo kali nie kita pergi temerloh, next time mybe ke TC or Cameron?? sape nk ikowt sila rujuk exco perjalanan group kami ye..
;)

Thursday, July 14, 2011

mulanya TIME b'STUDY

bena utk part 2

perhatian kepada cik sopar : lepas nie kena la rajin2 berstudy ea.. dah ler test, quiz n asgment bnyak gler...
en babah dulu belikan mr lappy bukan suh maen game n b'blog jer okie...
amanat en babah kan suh study., diulangi lagi.. STUDY okie..  en babah pesan lagi kan.. kalo dapat tittle dekan ye nk blnjer mkn sate an?? cik sopar luupe ea??

bena yg pasang beso2 kat depan muka mr lappy hope jadik peringatan sikit. bkn aper aw, aku kalau dh membuka mr lappy, niat nk study sesalu terpesong.. azam xkuat sungguh...

en babah, en mama... i'am soe...
;(

Tuesday, July 12, 2011

LAGU POKOK

video

seyes suke gler dengar lagu nie.
watkan aku mendayu2 jer..
memang tabik spring la kat hazama.
rasenyer rating mamat nie mencacak naik lepas menang AF9..
ape2 pown, aku memang dari AF4 lagi dah admire hazama..
xsia2 aq support ye smpai skrg...
HAZAMA DA BEST!!